Πληροφορίες Αποστολής & Παράδοσης

Όροι για την αποστολή και την παράδοση της παραγγελίας

Για την αποστολή της παραγγελίας του πελάτη, θα χρησιμοποιηθεί είτε η ήδη υπάρχουσα διεύθυνση που έχει δηλώσει ο πελάτης ή εναλλακτική διεύθυνση την οποία μπορεί να δηλώσει όταν φτάσει στο ταμείο. Οι πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων υπολογίζονται ανά εργάσιμες ημέρες από την ώρα της παραγγελίας έως την αποστολή. 


Η παράδοση γίνεται πάντα με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική και ο πελάτης θα παραλαμβάνει το προϊόν σε μία έως τρεις εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η αποστολή στον πωλητή. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν προς όλη την Ελλάδα. Ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο 2,50ευρώ τα οποία αντιστοιχούν σε έξοδα αντικαταβολής όπως αναφέρεται αναλυτικά και στην κάθε εντολή αγοράς. 


Αν ο πελάτης δεν έχει λάβει την αποστολή ή σχετικό ειδοποιητήριο μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή, παρακαλείτε να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο info@strengthsystemsnutrition.com ή τηλεφωνικά στο +30 6933 49.61.26.


Η Γενική Ταχυδρομική αναλαμβάνει να παραδώσει το δέμα του πελάτη στη διεύθυνση που δηλώνει σε χρονική διάρκεια 1-3 εργάσιμες από την επόμενη ημέρα της αποστολής του δέματος. Στην περίπτωση που ο πελάτης απουσιάζει ή έχει επιλέξει την παράδοση με αντικαταβολή και δεν διαθέτει τα λεφτά κατά την παράδοση, η Γενική Ταχυδρομική θα επιστρέψει άλλες δυο εργάσιμες ημέρες. Εάν ο πελάτης είναι απών, η εταιρεία courier θα καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχει δηλώσει ο πελάτης. Από εκεί και πέρα η εταιρεία courier δεν θα ξαναφέρει το δέμα του πελάτη, αλλά θα πρέπει ο πελάτης να το παραλάβει από το υποκατάστημα που έχει αναλάβει την παράδοση του.


Με την ολοκλήρωση μίας παραγγελίας, δηλαδή από τη στιγμή που το δέμα έχει παραδοθεί στη Γενική Ταχυδρομική, ο πελάτης έχει στην διάθεση του έναν αριθμό αποστολής που μπορεί να χρησιμοποιήσει για την αναζήτηση του δέματος του στην ιστοσελίδα www.taxydromiki.gr.


Όροι για τον χρόνο παράδοσης

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται σε μία ενιαία παράδοση. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον ο πελάτης έχει παραγγείλει προϊόντα με διαφορετικούς χρόνους διαθεσιμότητας, θα του αποσταλούν όταν όλα τα προϊόντα έχουν παραδοθεί στον πωλητή. Τα διαθέσιμα προϊόντα θα κρατηθούν έως ολοκληρωθούν όλα τα προϊόντα της παραγγελίας ώστε να παραδοθούν μαζί.


Επειδή τα προϊόντα αποστέλλονται απευθείας από την εταιρεία του πωλητή, ο πωλητής δεν μπορεί να επιταχύνει το χρόνο παράδοσης περαιτέρω πέραν του χρόνου που ορίζεται στην σελίδα με την περιγραφή των προϊόντων, ή ο χρόνος που ορίζεται από τον πωλητή κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Η παραγγελία του πελάτη αποστέλλεται αμέσως μόλις ολοκληρωθεί. Σε περίπτωση που η εκτιμώμενη άφιξη έχει καθυστέρηση, ο πωλητής θα επικοινωνήσει με τον πελάτη μέσω email ή τηλεφωνικά για να τον ενημερώσει σχετικά.