Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία έχει στο ιστορικό της πάνω από 25 ολόκληρα χρόνια  δραστηριότητα στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής και της εκγύμνασης γενικότερα. Στο πέρασμα των χρόνων έχει δραστηριοποιηθεί είτε ως κατασκευαστής με δικά της brand αλλά και ως αντιπρόσωπος μεγάλων οίκων συμπληρωμάτων διατροφής σε Ελλάδα, Κύπρο και στο εξωτερικό. 

Η γκάμα των συμπληρωμάτων διατροφής έχει σχεδιαστεί και έχει κατασκευαστεί σε πιστοποιημένα εργοστάσια εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης ακολουθώντας όλες τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες για την κατασκευή και συσκευασία υψηλών προδιαγραφών και τελευταίας τεχνολογίας συμπληρωμάτων διατροφής. 

Ο άνθρωπος που οραματίστηκε και σχεδίασε όλη τη σειρά των προϊόντων της STRENGTH SYSTES NUTRITION δεν είναι άλλος από τον διεθνούς φήμης προπονητή των Ολυμπιονικών Χρήστο Τζέκο. Σχεδιάζει ο ίδιος αποκλειστικά, διαλέγει τις πρώτες ύλες, παράγει άλλα και ερευνά για πραγματικά συμπληρώματα διατροφής που μπορούν να βοηθήσουν τους αθλητές στο δύσκολο έργο που καλούνται καθημερινά να εκτελέσουν. 

Καθότι η εμπειρία του στον χώρο είναι πολυετής και σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο, έδινε πάντα πολύ μεγάλη σημασία στο σχεδιασμό και στη απόδοση των συμπληρωμάτων του. Έκανε την έρευνα ο ίδιος σε δικούς του αθλητές και επεδίωκε την καλύτερη ποιότητα και απόδοσή και σχεδόν πάντα το πετύχαινε. 

 

Η νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής STRENGTH SYSTEMS Nutrition πραγματικά θα κάνει  αυτά που υπόσχεται.

 

Η επιστροφή της  STRENGTH SYSTEMS NUTRITION είναι μία πραγματικότητα πλέον.

 

Με κατασκευή σε δύο από τα καλύτερα εργοστάσια της Αγγλίας, η εταιρεία έρχεται με μία πλήρη γκάμα συμπληρωμάτων διατροφής για αθλητές και αθλούμενους.

 

Καθώς η νέα σειρά είναι ήδη ενεργή αλλά και εξελίσσεται, θα έχει πολλά ακόμα νέα συμπληρώματα να παρουσιάσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.